Energiebespaarlening

Energierekening omlaag door slim investeren

In deze financieel uitdagende tijd is het goed na te gaan op welke manieren uw vaste lasten kunnen verminderen. Eén van die manieren wint steeds meer aan populariteit; het investeren in een energiezuinige woning. U kunt als woningeigenaar met energiebesparende maatregelen het waardebehoud van de woning mogelijk positief beïnvloeden en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

 

De Rijksoverheid stimuleert u om energiebesparende maatregelen te nemen. Dat doet de overheid met een aantrekkelijke lening met gunstige voorwaarden, de zogenaamde Energiebespaarlening. Deze lening zorgt dat de kosten niet in één keer opgebracht hoeven te worden. De lening is in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is er de VvE Energiebespaarlening: de Energiebespaarlening voor Verenigingen van Eigenaren van tien of meer appartementen.

 

U kunt de Energiebespaarlening zelf aanvragen via www.energiebespaarlening.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag over verbouwen en energiebesparing.

 

Kredietwaarschuwing

 

Let op: de Energiebespaarlening is een consumptief krediet. Voor een financieel advies dient u zich te wenden tot een financieel adviseur.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.