Dubbel glas in Tiel

Uijen is dé glasleverancier van Tiel

Hoog rendement dubbel glas (HR++)

Tochtproblemen in uw huis in Tiel? Kies dan voor dubbel glas. Zo bent verzekerd van goede warmte- en geluidsisolatie. HR++ dubbel glas zorgt voor een lager verbruik in energie en zorgt voor een prettig klimaat in huis. De beglazing is ontwikkeld om het binnen warm te houden terwijl het buiten koud is. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

 

Hoog rendement dubbel glas heeft aan de binnenzijde een speciale coating, die is gemaakt van transparant edelmetaal. Het functioneert als een soort spiegel. Op deze manier wordt de warmte van binnen gereflecteerd. Daarentegen wordt de warmte van de zon wel opgevangen, dus dat is gratis warmte en volop daglicht.

Besparen op uw energierekening

HR++ beglazingen hebben een vijf keer betere isolatiewaarde dan enkele beglazing. Daarnaast is er ook een groot verschil met traditionele dubbele beglazing; deze isoleren twee tot drie keer minder dan HR++ glas. Kortom: optimaal comfort ervaren terwijl u bespaart!

 

Kom eens langs bij onze showroom in Tiel en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zonwerende dubbele beglazing

Uijen Glas in Tiel doet volop mee met innovaties. Wij hebben een nieuw product, waarbij er geen warmteverlies optreedt in de winter en dat hittewerend is in de warme maanden.

 

Gecombineerd HR dubbel glas bestaat uit het beste van thermisch isolerend dubbel glas en zonwerend dubbel glas. Het flinterdunne laagje edelmetaal, dat niet zichtbaar is, maakt het verschil. Dit type dubbele beglazing laat 70% licht door, dus u ervaart optimaal daglicht in huis of in uw bedrijfspand.

 

Wilt u meer informatie en bent u benieuwd naar de werking? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Tiel. Wij laten het graag aan u zien!

  Waarom Glas van Uijen?

  • Ruime keuze uit uitgebreid assortiment
  • 80 jaar ervaring zorgt voor expertise
  • Gegarandeerd kwaliteitsproducten
  • Door grootschalige inkoop scherpe prijzen

  Heeft u uw glas al gekozen of wilt u gepast advies?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.