Dubbel glas Geldermalsen

HR++ dubbel glas plaatsen in Geldermalsen? Uijen maakt een offerte op maat!

Wat is HR++ dubbel glas?

HR++ glas staat voor HoogRendementsglas en heeft een hoogst isolerende werking. Dit product bestaat uit twee glasplaten, waarvan de ruimte wordt opgevuld met edelgas. Bij standaard dubbel glas wordt deze ruimte opgevuld met lucht. Daarbij wordt bij HR++ glas één zijde gecoat, waardoor de isolerende werking wordt vergroot. Zo ervaart u een fijne temperatuur in huis, zonder dat er warmte verloren gaat.

5x betere isolatie dan enkelglas

Heeft u een hoge energierekening en wilt u daarvan af? Kies dan voor HR++ beglazing van Uijen. Dit type glas isoleert vijfmaal beter dan enkel glas en twee tot driemaal beter dan standaard dubbel glas.

Bezoek onze showroom

Wij zijn gevestigd in Tiel, op een kwartier afstand van Geldermalsen. Wij vertellen u graag meer over de werking en voordelen van dubbel glas en maken graag een op maat gemaakte offerte voor u. Neem een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak via tel: 0344-612082. Uiteraard komt onze specialist ook graag bij u langs!

HR++ met zonwerende functie

Nooit meer last van de zon die op uw computer schijnt of wilt u in de serre een aangenamere temperatuur? Overweeg dan zonwerende dubbele beglazing. Dit type glas bestaat uit thermisch isolerend dubbel glas, gecombineerd met zonwerend dubbel glas. Het beste uit twee werelden, met één fantastische werking!

 

HR++ zonwerend dubbel glas is voorzien van een niet zichtbare laag edelmetaal. Deze coating laat minder zonnewarmte door, waardoor het aangenaam koel is in uw huis of kantoor. Het glas laat nog steeds veel daglicht door, dus u kunt volop genieten van het daglicht!

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs in Geldermalsen om de situatie op te nemen en u een offerte op maat aan te bieden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Tiel, op een kwartier rijafstand van Culemborg.

  Waarom Glas van Uijen?

  • Ruime keuze uit uitgebreid assortiment
  • 80 jaar ervaring zorgt voor expertise
  • Gegarandeerd kwaliteitsproducten
  • Door grootschalige inkoop scherpe prijzen

  Heeft u uw glas al gekozen of wilt u gepast advies?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.