Dubbel glas in Culemborg

Uw woning of bedrijfspand beter isoleren? Kies voor dubbel glas van Uijen.

Hoog rendement dubbel glas (HR++)

Vaak genoeg horen wij klachten over kou in huis of op kantoor. Het kan zijn dat uw ramen dan niet de juiste isolatiewaarde hebben en dus niet weerbaar zijn voor de weersinvloeden van buitenaf. HR++ dubbel glas houdt de kou en warmte binnen of buiten.

HR++ dubbel glas vs. standaard dubbel glas

“Maar ik heb al dubbel glas in mijn woning en toch voel ik tocht in huis”. Hoog rendement dubbel glas heeft een twee tot drie keer betere isolatiewaarde dan standaard dubbel glas. De ruimte tussen de glasplaten wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Bij HR++ dubbel glas wordt deze ruimte gevuld met edelgas en voorzien van een coating, waardoor de isolatiewaarde sterk afneemt. Hoe lager de waarde, hoe beter het glas isoleert.

Lagere energierekening

Dankzij HR++ dubbel glas creëert u een fijn klimaat in huis. De meeste warmte gaat verloren via de ramen, dus goede isolatie is zeker de moeite waard. Afhankelijk van uw woonsituatie en stookverbruik, kunt u met HR++ glas op jaarbasis tussen de €100-€300 besparen.

 

Woonachtig in Culemborg? In minder dan een half uur rijden bent u bij ons op locatie in Tiel. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over HR++ dubbel glas. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs in Culemborg om uw woonwensen te bekijken. Maak een afspraak via tel: 0344-612082.

Zonwerende optie

Uijen Glas in de regio Culemborg levert ook HR++ glas met zonwerende werking. Simpel gezegd zorgt dat voor verkoeling binnen, doordat de warmte van de zon wordt teruggekaatst. Deze variant wordt veel toegepast bij woningen met grote raampartijen, zoals een serre. Ook bij (auto)showrooms, waar de temperatuur in de zomer snel oploopt is dit ideaal. Deze beglazing laat 70% licht door, dus u profiteert nog steeds van gratis daglicht!

 

Wilt u advies van een deskundig adviseur? Wij komen vrijblijvend bij u langs in Culemborg en maken graag een offerte op maat. Bel naar 0344-612082 voor het maken van een afspraak.

  Waarom Glas van Uijen?

  • Ruime keuze uit uitgebreid assortiment
  • 80 jaar ervaring zorgt voor expertise
  • Gegarandeerd kwaliteitsproducten
  • Door grootschalige inkoop scherpe prijzen

  Heeft u uw glas al gekozen of wilt u gepast advies?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.