Kunststof schuifpuien

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Kunststof schuifpuien: de ideale oplossing

Hefschuifpuien van Uijen zijn de ideale oplossing wanneer u ruimte wilt besparen. Door het ontbreken van draaiende delen gaat er niets verloren van uw terras of tuin. Een hefschuifpui wordt daarom veel toegepast bij een uitbouw.

 

Uijen hefschuifpuien zorgen voor een vrijwel naadloze overgang van het huis naar de tuin. De laagreliƫf onderdorpel van de pui kan op gelijke hoogte met de binnenvloer geplaatst worden. Zo wordt de tuin onderdeel van het huis en andersom natuurlijk. De grote glasoppervlakte zorgt voor het behaaglijke gevoel van veel licht binnen en een onbelemmerd zicht naar buiten.

De mogelijkheden

Uijen hefschuifpuien zijn leverbaar als 2-, 3-, of 4-delig element. Daarnaast heeft u de keuze voor alleen binnen bediening of binnen- en buitenbediening. Alle uitvoeringen voldoen standaard aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. De meerkamer opbouw van de profielen staat garant voor de beste isolerende eigenschappen. De hoogwaardige afdichtingen zorgen voor een optimale wind- en waterdichtheid.

 

Als variant op een hefschuifpui kunnen wij u de Schuifkiep-pui aanbieden, deze alleskunner heeft naast een schuif ook een kiep-stand waardoor een grote mate van beluchting mogelijk is.

Neem contact met ons op

  Isolatie glas

  Waarom Kunststof Kozijnen van Uijen?

  • Praktisch en eenvoudig in onderhoud
  • Door modernste technieken ook een authentiek aanzicht
  • Gebruik van kwaliteitsproducten gegarandeerd
  • Ook bij complexe vragen advies van onze experts

  Vindt u het ook tijd voor kunststof kozijnen?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.