Kunststof kozijnen voor ramen of deuren

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Maak u woning af met kunststof ramen

Ramen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning. Of de woning nu een moderne of klassieke uitstraling heeft, de ramen maken steeds integraal onderdeel uit van de gevel. Het is daarom belangrijk dat u weloverwogen kiest voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling. Met Uijen kunststof ramen ligt de juiste keuze geheel binnen handbereik.

Voor elk wat wils met kunststof ramen

Uijen kunststof ramen kunnen worden uitgevoerd in vele vormen. Denk dan bijvoorbeeld aan vaste ramen, draaikiepramen of stolpramen. Ook voor bijzondere vormen als rond, getoogd en schuin draaien wij onze hand niet om. Welke uitvoering u ook kiest, u bent altijd verzekerd van inbraak werend veiligheidsbeslag met SKG certificering. Uijen kunststof ramen zijn in twee verschillende profielen verkrijgbaar, namelijk vlak en verdiept profiel.

 

Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor de traditionele look van houten kozijnen, namelijk met een haakse verbinding. Veel woningen met karakter “vragen” gewoon om dit esthetische stijlelement.

Uw voordeur of tuindeur als verlengstuk van uw huis

De voordeur is de stijlvolle entree van uw woning. Op deze plek verwelkomt u familie, vrienden en kennissen. De keuze voor de juiste deur is heel persoonlijk en daarom meestal het praatstuk van de opdracht. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Openslaande tuindeuren zijn het verlengstuk van het huis naar de tuin. Er ontstaat een bijzonder ruimtelijk effect wanneer uw terras bij de eetkamer getrokken wordt. Vervang de garagedeur door tuindeuren en uw extra kamer of kantoor aan huis begint vorm te krijgen.

Stijlvolle en veilige deuren

Het Uijen deurenprogramma is zeer uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor deuren met volledig glas of deuren met sierpanelen. Wij staan u graag te woord met advies passend bij uw situatie.

 

In de fabriek worden de deuren uitgerust met onder andere meerpuntsveiligheidssloten en veiligheidscilinders. Onze kunststof deuren voldoen zo aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. De hoogwaardige afdichtingen zorgen voor en optimale wind- en waterdichtheid. Onze kunststof deuren zijn in twee verschilende profielen verkrijgbaar, namelijk vlak en verdiept profiel.

Neem contact met ons op

  Waarom Kunststof Kozijnen van Uijen?

  • Praktisch en eenvoudig in onderhoud
  • Door modernste technieken ook een authentiek aanzicht
  • Gebruik van kwaliteitsproducten gegarandeerd
  • Ook bij complexe vragen advies van onze experts

  Vindt u het ook tijd voor kunststof kozijnen?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.