Dubbel glas

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Hoog rendement dubbel glas (HR++)

HR++ beglazingen zijn dubbele beglazingen die met minder energieverbruik toch een optimaal comfort bieden. De beglazing is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden.

 

Het HR++ glas beschikt aan de binnenkant over een speciale coating. Dit is gemaakt van doorzichtig edelmetaal, en functioneerd als een spiegel. De warmte van binnen wordt zo teruggekaatst. De zonnewarmte van buiten wordt daarentegen wel extra goed opgevangen. En dat betekent gratis warmte. Bovendien laat dit glas u volop van het daglicht genieten.

 

HR++ beglazingen isoleren vijfmaal beter dan enkele beglazing en twee à driemaal beter dan traditionele dubbele beglazing. Hiermee verhoogt u uw comfort en bespaart u het gehele jaar!

Zonwerende dubbele beglazing

Uijen Glas combineert twee typen glas in één product. Wij nemen het beste uit thermisch isolerend dubbel glas en zonwerend dubbel glas, en gebruiken dit in één soort glas: Gecombineerd HR dubbel glas.

 

Het geheim schuilt in de onzichtbare laag edelmetaal. Deze gaat warmteverlies in de winter tegen, en werkt hittewerend in de zomer. Tegelijkertijd laat het glas ontzettend veel licht door, namelijk 70%. Uw woning krijgt dus volop daglicht.

  Waarom Glas van Uijen?

  • Ruime keuze uit uitgebreid assortiment
  • 80 jaar ervaring zorgt voor expertise
  • Gegarandeerd kwaliteitsproducten
  • Door grootschalige inkoop scherpe prijzen

  Heeft u uw glas al gekozen of wilt u gepast advies?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.