Aluminium kozijnen Tiel

Aluminium kozijnen professioneel gemonteerd in Tiel!

Profielsystemen voor elke uitstraling

Uijen Glas en Kunststof Kozijnen in Tiel heeft een aluminium profielsysteem voor elke gewenste uitstraling. Wij hebben ervaring in het adviseren en monteren van aluminium kozijnen in woningen, bedrijfspanden, authentieke boerderijen en diverse utiliteitsgebouwen. Bij nieuwbouw en renovatie is een vlakprofiel uitermate geschikt door de strakke uitstraling en functionele eigenschappen. Ook in de hedendaagse architectuur wordt dit vlakprofiel, maar ook een blokprofiel veelvuldig gekozen. Heeft u een grachtenpand, boerderij of jaren dertig woning? Dan past een groefprofiel beter.

 

Wij kunnen u in onze showroom in Tiel diverse profielen laten zien, zodat u een juiste keuze kunt maken. Onze experts leggen u graag de verschillende producteigenschappen uit en adviseren u graag.

Architectuur anno nu

De architectuur van vandaag de dag focust vooral op het samenbrengen van het binnen en het buiten van een gebouw. Dit wordt gedaan om optimaal gebruik te maken van de ruimte, en optimaal comfort te bieden. Aluminium kozijnen of schuifwanden sluiten hier perfect op aan. Door de grote vlakken van glas geniet u binnen van veel daglicht.

Neem contact met ons op

  Waarom Kunststof Kozijnen van Uijen?

  • Praktisch en eenvoudig in onderhoud
  • Door modernste technieken ook een authentiek aanzicht
  • Gebruik van kwaliteitsproducten gegarandeerd
  • Ook bij complexe vragen advies van onze experts

  Vindt u het ook tijd voor kunststof kozijnen?

  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.